Rinie van den Bos is bouwprojectmanager en bouwkostenadviseur bij 4advies. Als bouwprojectmanager is en was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van diverse gebouwen, waaronder MFA/Brede school ‘t Berflo te Hengelo, het Raadhuis te Laren (NH), Brede school De Brug en Cultuurcentrum Nieuwhof (beide te Westervoort).  Als bouwkostenadviseur adviseerde hij tijdens het ontwerp en de realisatie van diverse theaters en scholen. Recente projecten zijn onder andere Schouwburg Kunstmin, het Nationaal Onderwijsmuseum (beide te Dordrecht) en het Vondelpark Paviljoen (radio- en televisiestudio’s voor de AVRO) te Amsterdam.

Rinie begeleidt het bouwproces van programma van eisen tot en met ingebruikname. Door zijn ruime kennis en ervaring bij het uitvoerend bouwbedrijf, vertaalt hij zijn advisering in alle fasen van het bouwproces naar praktijkgerichte oplossingen. Vanuit deze praktische invalshoek streeft Rinie, in dialoog met de opdrachtgever en het ontwerp- en realisatieteam,  naar de  maximale huisvestingskwaliteit.

Rinie studeerde af aan de HTS te Arnhem.  Hij is inmiddels meer dan 25 jaar actief in de bouwwereld en is lid van de Nederlandse Vereniging Bouw Kostendeskundigen.

 

Zijn specialisaties zijn:

  • Bouw- en investeringskostenadvies en bouwkostenmanagement
  • Bouwprojectmanagement van programma van eisen tot en met ingebruikname
  • Directievoering tijdens de realisatie

Comments are closed.